Invitationer til fødselsdag voksen: Gratis invitationer, du frit kan bruge

Er der en fødselsdag lige om hjørnet, der skal markeres med en fest eller hyggelig komsammen med familien? Ingen fest uden gæster – og derfor skal du selvfølgelig overveje, hvordan du gerne vil invitere dine gæster. 

I stedet for at skrive på Facebook eller sende en sms, kan du med en fin invitation sætte stemningen og gøre det hele lidt mere specielt – og det behøver hverken at være dyrt eller svært at lave invitationer til fødselsdag for voksne. 

Her får du en overskuelig guide i 5 enkle trin Sådan laver du nemt flotte og gratis fødselsdagsinvitationer, du selv kan downloade, redigere og printe. 

Lav dine egne gratis invitationer til fødselsdag: Sådan gør du i 5 enkle trin

1) Start med en skabelon

I Word findes der allerede en masse flotte skabeloner – du kan se dem alle online lige her eller i dit eget Word-program på computeren. 

Du kan også bruge hjemmesiden Canva.com, hvor der findes et hav af flotte og moderne invitationer til voksenfødselsdag, som er helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en bruger. 

I både Word og Canva kan du ændre farver, skrifttyper og så videre, så du kan lave en personlig invitation, der passer til både dig og festens tema. 

2) Gør dine invitationer (endnu) mere personlige

Når du har fundet den skabelon, du bedst kan lide, kan du tilpasse den, så den passer endnu bedre til din personlighed og den fødselsdag, du skal holde. 

Har du pynt i særlige farver, kan du bruge samme farver i skabelonen, men ellers handler det bare om at prøve sig frem. 

Du kan (næsten) ikke gøre noget forkert, så leg lidt med det, indtil du er tilfreds. Vi lover, at hverken Canva eller Word er kompliceret at bruge, og du behøver ikke at være en haj til teknik eller superkreativ for at få et flot resultat. 

3) Husk at ændre informationen på invitationen

Når du er tilfreds med designet og farverne på dine invitationer til fødselsdag for voksne, skal du huske at ændre teksten. 

I invitation skal du altid sørge for, at der står:

  • Afsender og modtager – det er altid en god idé, hvis det er tydeligt, hvem invitation til fødselsdag er til og fra. 
  • Hvor festen holdes – så husk at skrive adressen
  • Hvornår gæsterne må komme (og evt. sluttidspunkt, hvis der er det)
  • Hvornår du senest vil have svar på, om de kan komme (SU)

Du kan også tilføje andre informationer som dresscode, tema og hvad de kan forvente. 

4) Print, send eller aflever

Når du har udfyldt informationen, er du næsten i mål! Alt, du skal gøre nu, er at printe dine invitationer og sørge for, at gæsterne modtagerne dem. 

Du kan sende dine invitationer med posten, aflevere dem selv eller vælge at sende dem på en e-mail – det er helt op til dig og dit budget. 

5) Glæd dig og hav en skøn fødselsdagsfest!

Er det virkelig så nemt at lave flotte invitationer? Svaret er ja! 

Der findes nemlig et hav af flotte, helt gratis skabeloner, der gør det nemt at lave en misundelsesværdig invitation (sådan en af de slags, dine gæster ikke tror, du selv har lavet). 

Vi lover, at alle kan være med her – så nemt er det. 

Skriv et svar