Skabelon til Invitationer

Vi har her samlet en række skabeloner til invitationer, som du er velkommen til at benytte, til hvilke anledning det måtte være. Fødselsdage, jubilæummer, bryller eller andre festligelejligheder. Skabelonerne er lige til at lave med Microsoft Word, printe ud og så invitere din gæster.

Invitationer til microsoft word

1. Skabelon til invitationer: Invitation til fest, simpel opsat og nem at ændre.

2. Skabelon til invitation til grillfest: Med en god sommer følger altid en god grillfest. Invitationerne skal være indbydende og flotte.

3. Skabelon til invitationer til børnefødselsdag: En sjov og barnlig invitation der bliver et hit i børnehaven eller fritidsordningen.

4. Skabelon til invitation til bryllup: En rigtig flot bryllupsinvitation i et stilrent og eksklusivt design.

Invitationsmanual til kreative sjæle

Såfremt du ikke er den store haj på en computer kan du jo altid købe de forudprintede invitationskort i butikkerne og blot udfylde dem. Det er dog en upersonlig måde blot at få en fabriksfremstillet udgave hvor der blot er udfyldt et navn, dato og lignende. Prøv og tænk på hvor nemt det er at lave en hjemmelavet invitation. Det kræver blot lidt pap og lidt forskelligt tegneværktøj. Det giver nogle unikke og helt sikkert uforglemmelige invitationer til din fest.

Invitationer via email

Nogle er begyndt at sende invitationer ud via email. Det kan være smart, men husk at det ikke er alle der måske bruger en computer så hyppigt som dig selv. Især blandt den ældre generation er det ikke en selvfølge at tjekke en email flere gange om dagen. Så pas på med ikke at blive for moderne med at sende en invitation 🙂 Og vi ved jo alle hvor glad man bliver over at modtage en rigtig invitation med posten.

God fest og held og lykke med invitationerne.