Gratis bordkort – skabelon til bordkort

Vi har her samlet en række skabeloner til bordkort, som du er velkommen til at benytte, til hvilke anledning det måtte være. Hver skabelon er lavet i Word og derfor lige til at udskrive, når du har brug for et sæt bordkort. Hvis du er lidt kreativ, kan du tilpasse skabelonen med tiden og dermed ende med dit eget personlige sæt bortkort som du benyttter hver gang.

Skabelonerne er designmæssigt ret forskellige, men stammer alle fra Microsofts egen side for skabeloner til Microsoft Office. De er allesammen lavet til bare at ligge med fronten op, men hvis du lader række et og tre være tom, vil du kunne bukke dem så bordkortene står af sig selv. Det ser lidt pænere ud 🙂

Bordkortene

1. Skabelon til bordkort: Dette bordkort er meget forsigtig i farverne. Samtidig er motiverne meget ens og uden det store at byde på.

2. Skabelon til bordkort: Denne skabelon er mest anvendelig til en barnedåb, men kan også bruges til diverse fødselsdage de første par år af barnets levetid.

3. Skabelon til bordkort: Med denne skabelon er vi ovre i det romantiske hjørne. Meget velegnet til alt, som involverer kærlighed og et par, der holder af hinanden.

Bordkortsmanual til kreative sjæle

Som bekendt er der nogle, der er bedre til at benytte den meget kreative højre hjernehalvdel. Er du blandt disse? Så kan du jo overveje at lave bordkortene selv og dermed gøre bordkortene til små kunstværk. Det kræver en del remedier og der kan jeg anbefale HobbyService i Aalborg og lignende hobbyforretninger, der kilovis af sølv, perler, lim samt farvet pap i ethvert format. Det kræver selvfølgelig en del mere tid og arbejde, men prøv evt. at lave det på en måde hvor du skriver navnet på en del af kortet som kan skiftes – så kan du genbruge den del af bordkortet som der er meget arbejde i.

Et andet alternativ er at skrive navnene direkte på de respektives glas. Der findes et produkt kaldet Window Color, der giver mulighed for dette.

Så håber jeg, at du er rustet til at lave et bordkort selv. Ellers så send denne artikkel til en din bedre halvdel med beskeden “lav et bordkort”, så må han/hun igang i stedet 🙂