Skabelon til gavekort

Vi har her samlet en række skabeloner til gavekort, som du er velkommen til at benytte, til hvilke anledning det måtte være. Skabelonen er lavet i Word og er lige til at printe ud, når du har brug for et gavekort.

Skabelonerne er designmæssigt ret forskellige, men stammer alle fra Microsofts egen side for skabeloner til Microsoft Office. Der er en del forskel på dem, men min personlige favorit er skabelon nummer 1.

Gavekortene

1. Skabelon til gavekort: Udskrevet på en farveprinter, vil dette gavekort helt sikkert være godt til forskellige ydelser. Lav eksempelvis ni gavekort til din far (tre der giver ret til en støvsugning hver, tre der giver ret til at få vasket bilen og tre der giver ret til at få sine plæne slået).
Tilføj eventuelt teksten “Gavekortet er personligt og kan således ikke foræres væk eller ombyttes til kontanter” ;o)

2. Skabelon til gavekort: Denne ser lidt mere officiel ud, og er måske mest velegnet til den mindre erhvervsdrivende. Det er selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænser, så hvis du har en god idé er det måske lige denne du mangler. Den største fordel er nok, at denne skabelon kan udskrives på en sort-hvid printer og stadig være pæn.

3. Skabelon til gavekort:Denne skabelon er rimelig simpel, men er alligevel medtaget. Der er ingen specielle fordele, men det kan jo være at den falder i din smag.

Gavekortsmanual til kreative sjæle

Hvis du er kreativ, kan gavekort og invitationer blive små kunstværk. Jeg vil anbefale HobbyService i Aalborg og lignende butikker, der normalt ligger inde med hyldevis af sølv, perler, lim og forskellig farvet pap i alle tænkelige størrelser. Det kræver dog væsentlig mere tid.

Var det gavekort til dit firma du søgte?

Hvis du ønsker at lave dine egne gavekort, som selvstændig erhvervsdrivende er der nogle ekstra ting du skal tage højde for. Det er forholdsvis let at kopiere et gavekort, så der skal indføjes en form for sporingskode. Læs mere om gavekort til forretningsdrivende her.

Ulempen ved almindelige gavekort er jo, at de kun kan bruges i Århus, Aalborg, Odense, København Frederiksberg eller hvor de nu er udstedt, såfremt butikken ikke er landsdækkende.