Øreringe – ideer og links til flotte øreringe

Øreringe er et yndlingsaccessory blandt mange, fordi de ofte ligger i en prisklasse hvor smykkeskrinet hurtigt kan blive fyldt op, uden at kontoen tømmes tilsvarende. Mulighederne for øreringe er efterhånden ubegrænsede, og der kommer hele tiden nye bud på hvad den sidste nye stil skal være.

En ørering, to øreringe, store og voluminøse, eller små og enkle ? eller en blanding. Øreringe kan kombineres med matchende halskæder, armbånd og øreringe, eller blot være helt for sig selv, og dermed skabe et look der er helt personligt.. Øreringe betyder desuden meget for hvordan dit ansigt bliver formet.

Du kan således bruge lange og enkle øreringe hvis du vil skabe et slankere ansigt, eller bruge store, ekspressive øreringe for at indramme dit ansigt, og dermed flytte mere fokus op på det.

Ligeledes kan du bruge et par klassiske øreringe til at forenkle et trendy look, eller modsat vælge nogle funky øreringe til at sætte lidt pep på et ellers elegant eller konservativt udtryk. Øreringe fås i både de klassiske materialer som guld, sølv og ædelstene, men kan ligeledes ses meget i plastik og perler, og det er således de lidt billigere materialer der gør at øreringe kan have et labert udtryk, men stadig fås til få penge