Mobildiskotek – hjælp til valget af mobildiskotek

Vi har tidligere skrevet om det svære valg mellem mobildiskotek eller livemusik. Denne artikel vil umiddelbart ligge sig op af artiklen om valg af mobildiskotek. I modsætning til de to andre artikler, vil vi her forsøge os med mere konkrete råd og links til dygtige mobildiskoteker.

Valg af mobildiskotek

Der er ingen grund til at gentage, hvad jeg skrev om valg af mobildiskotek. Jeg vil alligevel komme med en kort opsummering og ellers bare opfordre dig til at læse artiklen via linket ovenover.

  • Lav en liste over dine krav
  • Sørg for en kontrakt mellem dig og mobildiskoteket
  • Sørg for at have styr på, hvad du skal have klar til mobildiskoteket før deres ankomst

Sørg for at læse på nettet før du vælger. Der er intet mobildiskotek, hvor du er den første kunde. Chancerne er, at nogle af deres tidligere kunder, allerede har offentliggjort gode eller negative oplevelser.

Ét link til ét mobildiskotek

Jeg vil kun give én konkret henvisning, til et mobildiskotek. Det drejer sig om Diskotek Free. De har et koncept, der er noget anderledes end hvad jeg ellers har set indtil nu; DJ og anlæg får du gratis, til gengæld styrer de baren. Det er altså salget i baren, som de lever af. Priserne ser ganske fornuftige ud, og der er mindre bøvl til dig – når det er sagt, så er det selvfølgelig de færreste arrangementer, hvor dette set-up er praktisk.

Problemet og charmen ved mobildiskoteker er, at mange af dem er drevet af unge drenge. Mange af dem går stadig i gymnasiet. De bruger alt hvad de tjener, på nyt og større udstyr. Der er ikke den samme professionalitet som ved store firmaer, men til gengæld får man oftest en virkelig ildsjæl.

Det er virkelig en jungle. Mit oprindelige håb var faktisk at kunne komme med en række konkrete forslag til mobildiskoteker. Problemet er blot at tingene jo ændrer sig. Jeg vil derfor i stedet anbefale dig at besøge siden for DJs og spørge i deres forum. Giv så mange detaljer som muligt og husk så stadig, at være kritisk.