Gør gaven til dine ansatte unik

Så har vi nået december igen og det betyder at dine ansatte skal have den årlige firmajulegave af dig som chef. Selve gaven kan vi ikke hjælpe med, men indpakningen er vi eksperter i. Og indpakningen siger mindst lige så meget som selve gaven. Læs med her og få tips til hvordan du kan fortælle dine medarbejdere, at du virkelig holder af dem og den indsats de gør for din virksomhed.

Indpakningen siger alt

Indpakningen kan løfte hele gaven op til et nyt niveau, og få modtageren til at føle, at der virkelig er blevet tænkt over det og at der er gjort noget ekstra ud af det. Det bliver meget mere personligt, når gaven er pakket ind med en kærlig hånd. Fine sløjfer, fint papir og et sødt kort – det kan få enhver til at føle sig værdsat. Men det er ikke bare de traditionelle indpakningsmetoder, som kan bruges. Også de mere utraditionelle og nye metoder kan vise din glæde ved de ansattes indsats. Så gør noget ekstra ud af indpakning, så giver det hele gaven et mere personligt udtryk og det virker som om at der er lagt energi tid og kærlighed i gaven. 

Branding til de ansatte

Ikke nok med at de ansatte kan se du sætter pris på dem med en fin indpakning, så er det også en god mulighed for at brande virksomheden over for medarbejderne. Har indpakningen firmaets logo på, og er gaven pænt pakket ind, så vil det give medarbejderne en lidt bedre følelse af virksomheden og hvad de står for. Så brug muligheden til jul for at give dine ansatte et anderledes indtryk af virksomheden de arbejder for, og vis dem hvad det også kan være.  

Indpakningsmulighederne

Der er mange muligheder for indpakning af firmagaven, men leder du efter en mere utraditionel af slagsen så kan et indkøbsnet være en mulighed. Det lyder måske ikke umiddelbart som en fin og elegant indpakning, men lad dig ikke snyde af dit første indtryk. For hvis du kan få lavet et rigtig fint indkøbsnet, med et flot design og i en god kvalitet, så vil medarbejderne ikke bare få en gave, men hele to. For de får både selve firmagaven, men også en bærepose som de kan bruge igen og igen. Det er helt som en gave i gaven. Bare sørg for at indkøbsnettet er godt designet så man har lyst til at bruge den flere gange, og så skal dine medarbejdere nok blive rigtig glade for den – og for dig.

Vil du hellere have en lidt finere indpakning så kan en papirspose bruges som gavepose, og her spiller designet også en stor rolle, for posen skulle gerne se rigtig fin og indbydende ud. Kvaliteten behøver ikke være helt i højsæde her, da det mere vil blive set som en gavepose og ikke en bærepose, som skal bruges igen og igen.

 Så mulighederne er mange og det er bare med at vælge den indpakning som passer bedst til din gave og dine ansatte.