Gaveønsker – til ham, hende og den

Princippet med denne side, er at tilbyde dig din egen ønskeliste. Ved hjælp af et simpelt kontrolpanel, kan du let tilføje dine gaveønsker til siden, ét gaveønske af gangen.

En anden mulighed, som mange af vores brugere har været glade for, er funktionen, der kan foreslå et gaveønske, såfremt det kniber med kreativiteten. Hvis du mangler et gaveønske til din ønskeliste, bør du holde op med at læse nu(!) og i stedet trykke på gaveideer. Funktionen forsyner dig hurtigt med flere gaveønsker end du får brug for i år – og når du vender tilbage næste år, er det helt nye gaveønsker 🙂

Hvis du bare gerne vil have nogle hurtige ideer til kæresten, konen, manden eller vennen så har vi samlet tre universelle ideer herunder.

  • Brugskunst. Stort udvalg af brugskunst til hus og have, kan leveres indgraveret som en ekstra personlig påmindelse til modtageren.
  • DVD film. Find en klassiker eller den nyeste blockbuster og sørg for noget underholdning til modtageren.
  • Herresmykker. Hjælp manden med at peppe sin stil op med lidt passende accesories. 
  • Damesmykker. Kvinder elsker accesories og på internettet er udvalget stort, priserne i bund og overskueligheden i top.

Et anderledes gaveønske

Et malet portræt, kan være en utrolig flot gave. De færreste gaveønsker drejer sig om noget lignende, men det er oftest fordi folk ikke kender til muligheden eller har et godt billede. Hvis du har flot billede af ex. et kærestepar, vil et maleri være ideelt. Maleriet kommer op på væggen og bliver til glæde i mange år fremover, hvis det er professionelt lavet.

Jeg har selv fundet www.portraettegning.dk, men har ikke afprøvet hende endnu. Jeg vil dog forsøge at få en reference ind, fra en bekendt som jeg ved har benyttet sig af et lignende tilbud. Bogmærk denne artikkel eller send en mail til [email protected], så sender jeg en mail når jeg har billeder parat.