Pilgrim smykker

Vi vil i denne artikel komme med en beskrivelse af Pilgrims smykker, der består af alt fra armbånd til ringe, solbriller, ure, øreringe og en masse andet. Samt fremhæve en del af Pilgrims enorme smykkeudvalg. Du vil også blive præsenteret for de bedste steder, hvor du online kan købe smykker af mærket Pilgrim.

Se evt. firmaets hjemmeside på denne adresse: smykkergrossisten Pilgrim. Hvis du gerne vil købe nogle af smykkerne, kan du let finde butikker online der sælger deres vare.

Som noget nyt er pilgrim også begyndt at designe smykker til mænd.

Firmaet blev oprindelig startet af Thomas Adamsen og Annette Markvad, som startede med at sælge smykker på gader og til rock festivaler. De har sandsynligvis set sig selv som pilgrimme, hvilket kan forklare firmaets navn. Hver enkelt smykke var på det tidspunkt enten hjemmelavede eller købt hjem på en af deres mange ture til fjerne steder på kloden ? så i den forstand, passer navnet pilgrim jo meget godt.

I dag dækker Pilgrim over et smykkefirma med mere end 250 ansatte og salg i omkring 40 lande verden over. Udover smykker sælger Pilgrim nu også solbriller fra sit 2.400 kvm store hovedkvarter. Halskæder og alle de andre smykker sælges gennem deres egne butikker, eller ved forhandlere der har pilgrims udvalg i deres butik.

Forskellige typer smykkedesign fra Pilgrim

Pilgrim’s designs er generelt prægede af at være rettet mod den billige del af markedet. Således kan halskæder købes for under 150 kroner stykket. Materialerne er dog fine nok, ligesom designene er utrolig flotte og varianterne mangfoldige. Halskæder og ringe er også en del af sortimentet.

Køb pilgrim smykker på QXL. Det kan lyde lidt underligt, men Pilgrim har et utrolig bredt distributions netværk og sælges både i frisørsaloner, brugskunstbutikker og Salling. Det betyder også at varerne har fundet vej til online auktionen QXL. Således har auktionssitet ligefrem en kategori til salg af denne type smykker. Ved køb i en af de mange webshoppe er der også penge at spare på prisen.