Parfume – hjælp til valg af parfume

Parfume er en klassisk gave og kan for nogen måske virke som en kliche. Men sandheden er jo at en god duft kan bruges af alle og for det meste også bliver modtaget med et smil af den heldige gavemodtager.
Parfumer kan købes i alle prisklasser, det spænder fra en hundredekroneseddel til en ekslusiv parfume til flere tusinde kroner.

Kendte parfumer

Nogle af de mest kendte parfumer er Calvin Klein, Dior, Chanel, Armani, dkny, Hugo Boss, Prada og lignende. Dem går man aldrig galt i byen med og de fleste mærker har parfumer til både mænd/herrer og damer/kvinder i deres sortiment. De seneste par år er flere kendte mennesker også begyndt at få deres “egne” parfumer, der bliver markedsført parfumer for stjerner som Paris Hilton og David Beckham. Hvor meget de har med parfumen at gøre udover blot at ligge navn til den er uvist, men populære er de.

Parfume gaver

Parfume er perfekt som gave, det kan gives både som gaven til ham og gaven til hende. En frisk duft er altid dejlig at modtage og man bliver mindet om afsenderen af gaven hver gang parfumen tages i brug. Mange parfume fabrikanter laver også specielle gaveæsker hvor der kan være forskellige ting i samme serie: parfume, deodorant og creme fx.

Parfume køb online

Parfume er også en af de ting man kan spare mange penge på at købe online, helt op til 50% enkelte gange. Et smart trick for ikke at risikere at stå med en dårligt duft kan være at gå ned i din lokale parfumebutik og undersøge de forskellige dufte og så bagefter gå hjem og bestille den billigere på internettet.