Navnehalskæder – flotte og personlige navnehalskæder

Navnehalskæder har været meget populærer gaveideer til piger, siden de for et par år siden dukkede op i amerikanske serier. En af serierne, der var med til at gøre navnehalskæderne populære var Sex and the City.

En navnehalskæde kan oftest fåes i både guld og sølv. Navnehalskæden bliver lavet unikt til dig hvorved de fleste butikker altid har leveringstid på dem. Den individuelle design af smykket har også givet sig udslag i at det nu også flere steder er muligt at vælge skrifttype til smykket. På den måde får man sin helt egen unikke navnehalskæde.

En sjov udvikling er at man nu kan få navnesmykker i utrolig mange udformninger generelt. Hvor det før kun var navnehalskæder der blev solgt, kan man i dag få navneankelkæder, navnefingerringe, navnearmbånd med flere. Nogle vil sige at dillen er blevet for meget – men vi synes stadig det er god stil og et diskret smykke som får fem stjerner som potentiel gaveide.

Målgruppe: Piger
Alder: 12-25 år
Pris: 300-1700 kroner

Den største ulempe ved navnehalskæder er, at de skal bestilles i rigtig god tid. Til gengæld er de utrolig velegnet som en personlig gave og giver et lille strejf bling-bling uden at være for iøjnefaldende.

En af de danske webshops der sælger rigtig mange navnehalskæder er Trendfigther, som de seneste år har nået en stor volumen og derfor også er i stand til at tilbyde mange forskellige typer af den populære navnehalskæde. Priserne varierer afhængig af tykkelse og materiale. Uanset hvor du vælger at købe disse typer gaver, er det vigtigt at være opmærksom på at der ikke er nogen fortrydelsesret da der er tale om et produkt der bliver tilpasset ud fra ens ønsker.