Gaveideer i forskellige prisklasser

Hvis du leder efter gaveideer, har vi funktionen “Gaveideer” på siden. Funktionen kan findes i topmenuen og giver dig en række gaveideer i forskellige prisklasser. Afhængig af hvilken prisklasse du vil have, levere den kun forslag, der holder sig under det angivne beløb.

Udover at sortere på pris, kan du desuden sortere udfra modtagerens køn samt lejlighed. Vi har samlet nogle eksempler på det herunder:

Gaveideer til far
Gaveideer til mor
Gaveideer til pigen
Gaveideer til fyren
Gaveideer til babyen

Interesseret i gaveideer til mænd? Hvis det er en gave til din kæreste eller mand du er ude efter. Mænd er generelt svære at købe gaver til, men måske kan denne artikkel om gaveideer til mænd hjælpe dig på vej.

Prisklasse

Ved søgningen skal du først angive, hvem du leder efter en gaveide til. Er det en gaveide til fyren, pigen, mor eller far du leder efter? Derefter kan du angive, hvilken prisklasse gaven skal ligge i, hvorefter du vil blive præsenteret for en række gaveideer, alle gaveforslag indenfor den angivne prisklasse. Der vil snart komme en ny opdeling af søgefunktionen, så det også bliver muligt at søge på anvendelsen af gaven.

Her er en hurtig oversigt over de enkelte prisklasser, i denne oversigt bliver ideerne kun fundet på baggrund af prisen og der skeles ikke til om det er til herre, damer, brylluper, fødselsdage eller lignende.


Gaveideer til maks. 100 kroner
Gaveideer til maks. 200 kroner
Gaveideer til maks. 300 kroner
Gaveideer til maks. 400 kroner
Gaveideer til maks. 500 kroner
Gaveideer til maks. 600 kroner
Gaveideer til maks. 700 kroner
Gaveideer til maks. 800 kroner
Gaveideer til maks. 900 kroner
Samtlige gaveideer