DKNY tasker – råd til dit næste køb

DKNY tasker er en populær følgesvend mend et stilfuldt design, der alligevel formår at holde sig indenfor rammerne af hvad du har råd til. Taskerne fra DKNY kører en smart urbanstil og passer godt ind i et hverdagslook.

Navnet, DKNY, er initialerne for Donna Karan, New York. Taskerne blev oprindelig lanceret af den amerikanske designer Donna Karan tilbage i 1985. DKNY tasker fremstilles i gode solide materialer og kan holde til at blive brugt til hverdag.

Farverne varierer ikke så meget og holdes ofte i brun og andre mørke farver – men mens farverne på DKNY’s tasker er begrænsede kan det ikke siges om størrelserne som varierer lige fra store tasker der ligner noget man bruger til at fragte indkøbene hjem i og til små DKNY kuverttasker, hvor der kun lige er plads til kreditkort, mobiltelefon og læbestift.

Gør et kup

Der er som med så meget andet begyndt at blive solgt en del modetilbehør brugt på nettet. Det er derfor ofte muligt at finde nogle flotte DKNY tasker til billige penge på TrendSales, QXL eller DBA.

Det du skal være opmærksom på når du køber DKNY tasker brugt online, er hvordan samlingerne ser ud ved stroppen, da det ofte er denne der står af først. Det generelle helhedsindtryk man får af DKNY taskerne ud fra billedet på en eventuel auktion slører sommetider over nogle mindre defekter som ikke kan umiddelbart kan ses.

Hvis du vil købe nye tasker, kan der ofte gøres et kup gennem ASOS.