Blå mandag

What to do and where to go 🙂

Hvad skal du foretage dig på din blå mandag? Artiklen er skrevet på baggrund af brugernes historier og vi kommer med bud på restauranter, forlystelser og shoppingmuligheder.

Vi har fået mails omkring blå mandager i Aalborg, København og Århus. Artiklen er derfor delt op i disse tre, så du hurtig kan få et overblik over din by og ikke behøver at læse anbefalinger af restauranter, der alligevel ligger flere hundrede kilomenter væk. Da blå mandag i Århus åbenbart er mest populær, får denne en artikkel for sig selv.

Blå mandag i Aalborg

Restauranter

Der ligger både to Burger Kings og tilsvarende to McDonalds, så hellt galt kan det dog ikke gå. Vi håber dog at du efter at have læst denne artikkel vil være så godt forberedt, at I ikke ender med at besøge en af de førnævnte. I Aalborg er der virkelig mange gode restauranter og på grund af den koncentrationen i et småt område, er priserne ikke ret meget større end McDonald.

Gå en tur i Gaden og se hvad der ser spændende ud, udfra menukortene. Generelt har Salt Lageret og Pigen og Trompeten anbefales. Med udgangspunkt i egne erfaringer vil vi gerne anbefale Buffalo Steak House anbefales. Generelt er restauranterne god til at sammensætte en blå mandagmenu, så kig jeg omkring og lad jer friste.
En nødplan kan være Jensens Bøfhus som ligger i det store gårdområde bag McDonalds afdeling på Nytorv. Det er ikke optimalt, men på en blå mandag bør du prøve noget andet end fastfood.

Underholdning

Tivoli er altid en klassiker for blå mandag, ligesom lasergame overfor Casinoet (enden af Gaden) også altid er en sjov gruppeaktivitet.

Blå mandag i København

Underholdning

Tivoli er ligesom Dyrehavsbakken en klassiker, men byen byder på meget mere underholdning til en blå mandag. Der er allerede en guide for underholdning i København, så jeg vil nøjes med at henvise til den.

Restauranter

Af restauranter har vi fået anbefalinger på Det Indiske Spisehus, Fregatten Sct. Georg III og Ægir, Café. I forhold til en blå mandag i Aalborg er priserne på en tre-retters menu dog noget højere her – så gør op med dig selv hvor meget du vil bruge. Igen synes jeg dog at fastfood bør være no-go på en blå mandag.

– Nyd din blå mandag og husk at drikke med måde –