Gavekurv - gode ideer til gaveæsker og kurve

En gavekurv  er stortset altid velkommen. Fordelen er, at den er hurtig at sammensætte og kan bruges i situationer hvor man egentlig bare vil sige 'tak', uden at der er nogen speciel anledning. Gavekurve kan selvfølgelig også gives som julegave, fødselsdagsgave og lignende, såfremt man ikke kan finde på noget som man synes modtageren står og mangler.

Der findes mange færdige gavekurve, hvis man har travlt. Både blomsterbutikker, brugsen og special-butikker har faktisk ofte en gaveæske af en eller anden art, som egentlig er meget velegnet. Jeg har samlet et par af de online muligheder til dig her:

 - www.denpersonligegave.dk
-  www.godtgave.dk/gavekurve.htm

Men det er jo sjovere at lave dem selv - og ellers ville du vel heller ikke have trykket dig ind på denne artikkel? Nedenstående er en gavekurv som jeg selv fik i dag, som tak for at have lånt noget udstyr ud til en gruppe bekendte:

Kurven er meget klasisk, og består af vin, chokolade og slik. Til at fylde 'hullerne' ud, er der hældt en pose Toms Guldkarameller. En utrolig flot gave, som jeg slet ikke havde forventet, men som jeg helt sikkert er meget glad for.

Prøv at bemærke kurven påbilledet - hvis man havde valgt at købe en flettet kurv, kunne den let have kostet 100-200 kroner. Her er i stedet anvendt en papkasse fra Brugsen, som er pakket flot ind i indpakningspapir. Jeg synes faktisk at løsningen er langt flottere end de kurve man køber (især eftersom modtageren jo ofte ikke har noget at bruge dem til efterfølgende).

Generelle forslag til gavekurvens indhold kunne være:
- God vin
- God chokolade, evt. økologisk
-- Frellsens chokolade har altid et stort udvalg
-- Belgisk chokolade har også altid haft et godt ry
-- Den lille lokale danske chokolade Summerbird, er også pengene værd
- God kaffe, evt. økologisk
- En speciel the, evt. økologisk


Det  vigtige er, at give noget i en lidt bedre kvalitet end det sædvanlige. Det du skal gå efter er ikke at give modtageren den samme kaffe som de normalt drikker. Prøv i stedet at finde en lidt mere eksklusiv økologisk kaffe, så modtageren kan prøve nogle af de råvare, som man er for sparsommelig til selv at købe i hverdagen.

Svendegave - karikaturtegning efter dine fotos
Svendegave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Guldbryllupsgave - karikaturtegning efter dine fotos
Guldbryllupsgave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Digital tegning af dyr - efter dine fotos
Digital tegning af dyr - efter dine fotos
349 DKK
Vandmaling - maleri efter dine fotos
Vandmaling - maleri efter dine fotos
349 DKK
© 2020 Ønskeseddel