Gaveæsker - inspiration til gaveæsker

Gaveæsken er gaven der altid kan fremskaffes og altid kan bruges af modtageren.

Når det drejer sig om værtindegave, indflyttergave eller lignende er gaveæsker altid en god ide. En gaveæske kan hurtigt laves med det man har i huset; en flaske rødvin, lidt frugt, chokolade og nogle pyntegenstande, som for eksempel holdere til fyrfadslys.

Når du laver en gaveæske, er det letteste at finde en kurv (kan sagtens være en gaveæske du selv har fået tidligere, gem dem derfor). Med kurven på bordet, kan du så vælge en flaske rdvin og fylde op med andre småting, og som afslutning finde en slags fyld - kan være små slikposer, frugt eller for den sags skyld halm.

Speciel gaveæske

En mere speciel gaveæske jeg selv modtog engang, bestod af en bomuldspose, der var forseglet med rød/hvid/guld-farvet gånd og så ellers plomberet. Giveren arbejdede på en fabrik, hvor de ofte brugte den slags poser til forsegling af prøver, men de fungere altså fantastisk som gaveæsker og jeg kunne også forestille mig, at de ville være et hit til børnefødselsdage :)

Hvis du skal til bryllup eller en anden større begivenhed, kan det være en god ide at lade de professionelle som DenPersonligeGave om at stå for udvælgelse af indholdet til gaveæsken. De har en del flotte gaveæsker til bryllupper og andre begivenheder.

Det gode ved gaveæsker er, at man bare kan bruge de ting man har i huset, så kig dig lidt omkring og vær kreativ - god fornøjelse.

Julegave - karikaturtegning efter dine fotos
Julegave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Vandmaling - maleri efter dine fotos
Vandmaling - maleri efter dine fotos
349 DKK
Jubilæumsgave - karikaturtegning efter dine fotos
Jubilæumsgave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Portrættegning efter dine fotos
Portrættegning efter dine fotos
399 DKK
© 2020 Ønskeseddel