Den perfekte fødselsdagsgave til drengerøven!

Står du og mangler en gave til kæresten eller en af dine venner, men har han allerede alt hvad han har brug for? Så er en oplevelses-gave måske vejen at gå. Og er han en rigtig drengerøv så vil en tur med drengene til fede events, være den helt perfekte gave, og på den måde får vennekredsen også del i festlighederne. Så tag dine venner under armen, vælg et fedt event som i alle har lyst til og få en masse god underholdning – det bliver en fødselsdag med fart og action, som i sent vil glemme.  

 

Paintball

Paintball er et sikkert hit hos de fleste og bor du i Århus eller omegn er her en unik mulighed for at prøve en lidt anderledes måde at spille det på. Hos Eventhall i Århus er de nemlig de første i Europa, der bruger specielle buer som våben i paintball. På en stor indendørs bane kan i boltre jer, og forsøge at skyde de andre ned. Der er også almindelige paintball-pistoler hvis I er mere til den traditionelle form for paintball. Det er muligt at leje en bane helt for jer selv, så i en gang for alle kan kåre hvem i venne-gruppen der den ultimative paintball-master. Så tag vennerne med til paintball i Århus, og få en vanvittig fed eftermiddag og aften. Og muligvis lidt blå mærker efterfølgende, hvis i virkelig går til den og lever jer ind i kampen. 

 

Sumobrydning

Vil i hellere give drengerøven et godt grin i fødselsdagsgave, men samtidig godt vil lave noget sammen og gerne noget, hvor man kan kåre en vinder, så er sumobrydning helt sikkert en mulighed. Her får to modstandere hver en kæmpe sumobryder-dragt på, så man får en kampvægt og en mave, som minder lidt mere om en rigtig sumobryder. Og selvfølgelig får man også en skumhjelm på, udformet som en paryk med hestehale, så der slet ikke er tvivl om at i er rigtige sumobrydere. Når udstyret er godt spændt på, så går brydningen i gang, og så gælder det bare om at få den anden ned at ligge. Får når man først kommer ned at ligge og rulle rundt på gulvet i sådan en dragt så er det ikke så let at komme op igen. Sumobrydning er ikke kun underholdende for de to der kæmper, men kan bestemt også give vennerne der kigger på et billigt grin. 

 

MEGAfodbold

Er i mellem 4-12 deltagere i fødselsdagsfesten, så vil MEGAfodbold være en optimal ide til nogle gode timers sjov og spas. Det er et forholdsvist nyt koncept, så i vil være nogle af de første der kommer til at prøve det. Har i spillet bordfodbold før, så er det helt samme princip – blot i stor udgave, hvor i er spillerne på banen. I vil blive spændt fast med velcrobånd på banen, og du skal så i samarbejde med de andre personer på din række blive enige om (lidt hurtigt) i hvilken retning i vil gå. Der vil uden tvivl opstå misforståelser som vil føre til en masse gode grin, og her er underholdning nok til mange timer. I kan endda lave en lille turnering og finde ud af hvem der har de bedste evner inden for MEGAfodbold, og det er ikke nødvendigvis den samme som er bedst til bordfodbold. 

 

Gladiatorkamp 

Er i mere til de helt simple, men samtidig også mere mandlige, kampe med en-mod-en til den sidste står som vinder så er gladiatorkampe helt sikkert noget for jer til fødselsdagsfesten. Jeres arena i gladiatorkampen består af en stor oppustelig bane, hvor du og din modstander hver får en lille platform at stå på og en skumstav. Nu gælder det så både om at slå din modstander ned af hans platform, men også samtidig selv holde balancen på din platform, så du ikke falder først.

 

Hvis ingen i drengegruppen har fødselsdag i de kommende måneder, så er alle events noget i sagtens kan bruge som en aktivitet til jeres julefrokost med gutterne. I stedet for bare at spise en helt masse julemad, så giver det et godt sammenhold i gruppen at komme ud og lave noget aktivt og også få lidt konkurrencer op at køre i gruppen. Og så kan man med lidt bedre samvittighed spise en masse julemad bagefter. Der er i hvert fald lagt op til en sjov eftermiddag, med fart over feltet og en god start på en julefrokost, der garanteret kommer til at vare hele natten lang når man er i godt selskab sammen med grupperne. 

Valentinsgave - karikaturtegning efter dine fotos
Valentinsgave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Line Art - tegning efter dine fotos
Line Art - tegning efter dine fotos
349 DKK
Bryllupsgave - Karikaturtegning efter dine fotos
Bryllupsgave - Karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Studentergave - karikaturtegning efter dine fotos
Studentergave - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
© 2020 Ønskeseddel