Alternativ fødselsdagsgave: Ny frisure

Har vi alle ikke oplevet situationen, hvor vi mangler at købe fødselsdagsgave til kæresten, et familiemedlem eller veninden fordi vi ikke ved hvad hun har brug for, og alligevel ender med at købe et eller andet i sidste øjeblik som vi tror hun vil blive glad for. Det kan være svært at finde den perfekte fødselsdagsgave til kæresten eller veninden, da det kan være svært at finde ud af hvad det er hun har brug for og vil blive glad for. En hårklipning fra Bapoon kan være en alternativ julegave, idet din kæreste/veninde også selv kan være med til at vælge hvilken frisør, der skal give hende et nyt look. Alt det du skal gøre er at købe en frisør og tid på Bapoon i den ønskede by, derefter kan din kæreste eller veninde selv vælge, på Bapoon.dk, hvilken frisør i den valgte by hun ønsker at bestille en tid hos. Om du så er på udkig efter en frisør i Randers, Odense, København eller Aalborg vil du kunne finde det på bapoon.dk, hvor du fx kan finde listen med frisører i Aalborg her og listen med frisører i Randers her. Det vil være en julegave som din kæreste eller veninde aldrig vil glemme.

Den perfekte fødselsdagsgave til hende der har alt

For mange kvinder kan det være svært at få tiden til at finde en god frisør eller danne sig et overblik over hvor de gode frisører i den ønskede prisklasse er i byen. Bapoon.dk har samlet frisørerne et sted, og kategoriseret frisørerne efter hvilken by de befinder sig i. Dermed giver bapoon.dk din kæreste eller veninde mulighed for at sortere i listen over frisører efter pris og måske også efter en bestemt dato og klokkeslæt. Processen, efter du har givet gavekortet til din kæreste eller veninde, fra hun finder en frisør på bapoon.dk og bestiller en tid til hun får behandlingen, foregår på en meget enkel og nem måde.

En ny frisørtid, hos en frisør som din kæreste eller veninde selv får lov til at vælge på bapoon.dk, vil være et stort hit hos din kæreste eller veninde, idet det er en fødselsdagsgave hun altid vil få brug for, da gavekortet er gældende i op til 24 måneder efter gaven er givet. For mange kvinder betyder en tur hos frisøren meget, da det bl.a. er med til at øge hendes velværd og selvtillid, og vil derfor være den perfekte julegave til hende som alligevel har alt og ikke mangler noget. Når en kvinde har alt og egentlig ikke mangler noget som helst kan en ny frisørtid være den perfekte julegave, som hun vil blive glad for.

Hadegave til hende der har den dårlige frisure

Er du én af dem som hellere vil købe en sjov fødselsdagsgave til din kæreste eller veninde, eller bare synes at hun har en dårlig frisure og burde gøre noget ved det, kan et gavekort til bapoon.dk også være en mulighed. Dog kan du opleve, at hun ikke ser det sjove i det, men derimod ser det som en hade-julegave og muligvis ikke kan se meningen med gaven, hvilket er en fordel for dig som er på udkig efter en sjov og anderledes gave til din kæreste eller veninde. Om hun så i starten bliver lidt skuffet, vil hun altid tænke tilbage til dengang hun fik gavekortet til en hårklipning.

Diamantbryllupsgave - Karikaturtegning efter dine fotos
Diamantbryllupsgave - Karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Sølvbryllup - Karikaturtegning efter dine fotos
Sølvbryllup - Karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Familietegning - karikaturtegning efter dine fotos
Familietegning - karikaturtegning efter dine fotos
349 DKK
Gave til bedsteforældre - karikaturegning efter dine fotos
Gave til bedsteforældre - karikaturegning efter dine fotos
349 DKK
© 2020 Ønskeseddel