Opret din ønskeseddel!

Skriv dit navn
Fødselsdag
E-mail
Kodeord
Registrer
Få gode gaveidéer i vores gavekatalog - vi har mange forskellige og sikre idéer til dig!

Om onskeseddel.dk

Concept explanation

Find bruger

Navn
Email

Dagens fødselarer

  • Kristian Søndergaard , 30 år!
  • Marc Jalksø , 27 år!
  • rene jensen , 33 år!
  • lise pedersen , 48 år!
  • tammie Bergholdt , 29 år!
  • Jane Olsen , 43 år!

FAQ / Support

Got a question?Har du et spørgsmål?

Vi har lavet en liste over de mest ofte stillede spørgsmål og deres tilhørende svar. Tag et kig og send os endelig en mail, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

Få en hurtig gennemgang

Vi har lavet en video, der viser ideen med siden - se den, hvis du er i tvivl om formålet med siden.

Vi har også lavet en video, hvor vi gennemgår sidens funktioner - se den evt. hvis der er noget du er i tvivl om.

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen?

På samme side som du bruger til at redigere din ønsker, kan du vælge om de som standard skal vises efter pris, tilføjelsesdato eller din prioritering. De besøgende kan selv ændre dette efterfølgende, men som udgangspunkt vil de få vist listen efter den type sortering som du har valgt.

Hvis du eller din bruger vælger 'ejerens prioritering' vil de blive vist i den rækkefølge som de står på listen - du kan ændre dette ved at klikke på en af gaveideerne og rykke den længere op eller ned på listen og derefter slippe knappen igen.

Kan jeg tilføje gaver fra hvor som helst?

Ja, det er meget nemt at tilføje gaver fra enhver hjemmeside eller offline butik, du ønsker. Blot ved at tilføje url’en eller henvise til den fysiske butik i kommentarfeltet, når du tilføjer gaveønsker.

Hvordan opdaterer jeg min profil?

Start med at logge ind via formularen i menuen til venstre. Login-feltet bliver så erstattet med en personlig menu, hvor du så vælger 'Ret brugerdata', og bagefter opdatere din profil. Vi anbefaler, at du uploader et profilbillede for at hjælpe dine venner og familie med at finde frem til din ønskeseddel.

Hvordan finder jeg min familie og venners ønskeseddel?

Der er grundlæggende to muligheder, når du er på udkig efter din familie og venners ønskeliste: (1) Du kan enten bruge søgefunktionen 'Find bruger ' i menuen til venstre, og søg på navn eller e-mail-adresse. (2) Hvis du har en Gmail-konto, kan du bruge vores funktion 'find dine venners ønskesedler ', som vil sammenligne din adresse-bog i Gmail med vores brugerliste og vise dig resultatet (dette kan findes i din personlige menu under 'Min ønskeseddel ').

Hvad er ideen med 'Mine venner og familie'?

Dette er din mulighed for at organisere dine venner og families ønskesedler og gør det let at genfinde dem i fremtiden.

Hvordan arrangerer jeg mine gaveønsker?

Er du logget ind? Godt. Tryk på 'Min ønskeseddel' i din personlige menu ude til venstre. Du kan nu trække i dine ønsker for at ændre deres rækkefølge. Denne ordre skal afspejle dine personlige præferencer.

Hvad betyder det at gøre min profil privat?

Når du opretter en ønskeliste vil den være tilgængelige via søgefunktionen, så alle dine venner og familie nemt kan finde frem til din ønskeseddel. Hvis du vælger at markere din ønskeseddel som 'privat', vil din ønskeseddel kun blive vist for dem på din venneliste.

Hvordan virker reservations-funktionen (marker som købt)?

Du skal først være logget ind for at kunne markere en gave som købt. Når du markerer noget som reserveret, vil det kun være synligt for andre registrerede brugere - ikke er ejer af ønskesedlen. Ved at markere noget som købt, er det større chance for at andre ikke også køber den samme gave til personen.