www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Gaver; Valg, køb og indpakning > Manden der har alt

Gaveideer til manden der har alt

Vi kender ham jo udmærket godt, manden der har alt. Han ved ikke selv, hvad han ønsker sig, og det er umuligt at gennemskue om han mangler noget. Vi har derfor samlet en række gaveideer til mænd, som kan hjælpe dig med at finde noget til den mand du ønsker at glæde.

 

Grunden til at vi har lavet denne guide, er at vi ved noget som de færreste gør. Vi ved hvad 8.000 mænd ønsker sig - vi har sammenkørt listen over mænds gaveønsker med vores listen over de gaveideer, der får flest klik.
Før du får listen, kan jeg ligeså godt gå til bekendelse, og indrømme at jeg er manden der har alt. Jeg skal virkelig tænke længe, for at finde på nogle gode gaveønsker når folk spørger mig - derfor bruger jeg også gerne funktionen gaveideer her på siden. Det kan du jo også opfordrer din mand til, næste gang han ikke kan finde noget at ønske sig - for reelt er det de færreste mænd, der lider under at have alt - det virkelige problem er nok nærmere, at man ikke kan komme i tanke om hvad man mangler

 

 

Gaveideer til manden der har alt

 

Nedenstående ideer er til fri afbenyttelse, som altid er det jo en god idé at tage udgangspunkt i mandens interesser.  

 

Generelt til enhver:
- Et par gode flasker vin fra denne liste over bestsellers
- Elektronisk darttavle til kontoret eller når gutterne kommer
- En opgradering af hans stil med noget sejt accessories til mænd

 

Dyrker han sport? Hvad så med:
- Det eksklusive træningstøj, som han selv er for nærrig til at købe.
- Gavekort til noget nyt fiskeudstyr
- Nyt træningsudstyr, se evt. denne sides udsalg af billigst udstyr


 

Gaven til ham...

Det er utrolig svært, at komme med gaveideer, når manden nu engang har alt. Derfor er der en stor sandsynlighed for, at du stadig har brug for mere hjælp. Jeg vil så anbefale dig, at prøve at kigge på vores liste over gaveideer.

Relevante gaver