www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Tøj og Tasker > Louis Vuitton Tasker

Louis Vuitton tasker

Louis Vuitton er ikke kun populærere for sine punge, key og sko men også deres tasker som fås i det populærer Louis Vuitton design. Stoffet er som på resten af deres designlinje men variationerne er mange.

 

Spar penge og køb Louis Vuitton tasker brugt

Louis Vuitton tasker er utrolig dyre og bliver derfor også ofte videresolgt efter brug. Louis Vuitton taskerne er lavet i en god og stærk kvalitet som kombineret med stor omhug fra ejerne pga. prisen gør dem til oplagte steder at spare penge

 

Risikoen ved at handle brugte mærkevarer på nettet er dog stor! I takt med at flere og flere danskere holder ferie i Thailand og lignende steder, er importen af falske Louis Vuitton tasker steget markant. Det kræver altså en del tillid til sælgeren når du køber brugt – så se dig for.

 

 

Fejde over Louis Vuitton tasker

En ung dansk designer har for nyligt brugt Louis Vuitton taskerne i en protest mod den overflod der er af luksus i blandt andet Danmark, mens at folk dør af sult rundt omkring på kloden. Da firmaet bag Louis Vuitton opdagede at deres tasker var brugt på den måde, krævede de straks en millionerstatning.

 

Se billederne og læs historien om slagsmålet om Louis Vuitton taskerne her.

 

Relevante gaver