www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Gaver; Valg, køb og indpakning > Giv en rejse i gave

Giv en rejse i gave
 
Sidder du igen, og skal finde den perfekte gave? Det kan ofte være svært at være kreativ og finde på gaver til modtageren, der har alt. Men hvorfor ikke tænke lidt utraditionelt og give en rejse i gave. En rejse vil give nogle uforglemmelige og unikke oplevelser for modtageren, som materielle ting aldrig kan. Måske har du en kæreste eller ven, som du altid har delt rejsedrømme med? I så fald er muligheden nu for, at I begge kommer ud på jeres livs eventyr.
 
 
Lad ikke prisen afskrække dig
Rejser findes i mange forskellige prisniveauer, og man kan altid selv bestemme, hvor dyr rejsen skal være ved at vælge til og fra på overnatning, mad og attraktioner. Du bestemmer selv, om du f.eks. vil give et tilskud til rejsen med et rejsegavekort, eller om du vil give en drømmerejse med alt inklusiv til den, du holder allermest af. En ting kan du dog være sikker på, en rejse i gave vil altid falde i god jord. Nedenfor finder du en række eksempler på forskellige typer af rejser og budgetter, der kan give dig inspiration til den perfekte gave.
 
 
Skiferien
skiferie
Rejser der ligger i den billigere ende, er f.eks. en storbyferie eller en skiferie. Skiferier giver kvalitetstid for alle pengene, da hygge og samvær er i højsædet. Samtidig skal man ikke bekymre sig om andet end at suse op og ned ad pisterne. I skiferiesæsonen byder alperne på smuk bjergtagende udsigt og snesikre pister. Her er Østrig et sandt skiparadis, da der findes noget for både nybegynderen og den øvede. Efter en lang dag på ski, kan man hygge med afterski eller slappe af på hotelværelset. En skiferie er en perfekt gave, hvis du vil glæde din kæreste eller mand/kone med en uges afslapning og dejlig tosomhed, eller hvis du vil holde en dejlig ferie på børnenes præmisser. Læs mere om skiferie i Østrig her.
 
Er modtageren en rigtig skientusiast, er det værd at kigge på skirejserne til Canada og USA, da disse efterhånden er ved at være på niveau med de europæiske skidestinationer rent prismæssigt. En skiferie til Canada eller USA er en stor oplevelse, og byder på et smuk og unikt landskab, brede pister og lækkert puddersne. Læs mere om skirejser til Canada og USA her.
 
 
Rundrejsen
Er modtageren ikke til ski, kan en rejse til Asien anbefales. Med en rejse til Asien får du meget for pengene, da både rejsen dertil og alting generelt er meget billigere. En 14 dages charter rejse til Spanien kan koste det samme, så hvorfor ikke få oplevet et nyt kontinent?
 
Rundrejse
En skræddersyet rundrejse er genial som gave, i det alt forarbejdet er gjort for modtageren. Der er styr på alt det praktiske, og det sikrer, at I får oplevet så meget som muligt af det, I gerne vil. Samtidig er det en meget tryg og fri måde at rejse på, da alt er planlagt hjemmefra. En rundrejse i Thailand giver mulighed for at opleve lidt af det hele. Her findes både smukke sandstrande, hektisk storbyliv samt muligheder for trekking og andet action. Asien byder på en helt anden verden end vi kender, og giver et indblik i fremmede kulturer og smuk natur. Et gavekort til en rundrejse i Thailand giver modtageren en unik oplevelse for livet, og kan skræddersyes, så den passer til netop jeres temperament. Se forslag til forskellige rundrejser i Thailand her.
 
 
Drømmerejsen
Har din mand eller kone altid snakket om, at drømmerejsen er en safaritur til Afrika for at kigge på savannens vilde dyr og fantastiske landskab? Eller har drømmen altid været en roadtrip tur på tværs af USA? Mange drømmer om disse rejser hele deres liv, men får aldrig gjort noget ved det. Hvorfor ikke give dem et kærligt skub imod drømmerejsen i form af en gave og eventuelt selv dele eventyret med dem?
 
Safaritur
En safaritur er en once in a life time oplevelse, som modtageren helt sikkert ikke har oplevet før. Mange tror, at en safaritur er en helt umulig og dyr drøm, men det kan helt sikkert gøres billigere, end du tror, og hvorfor så lade det blive ved drømmen? Se eksempler på safariture til Kenya her.
 
Rigtig mange ser USA som det ultimative rejsemål, og det er med god grund. Her findes både storslået og skiftende natur, utallige attraktioner og pulserende storbyer. Et roadtrip tværs gennem USA eller op af vestkysten er den ultimative måde at opleve USA på, da det giver masser af frihed og bevægelighed. Se forslag til forskellige rundrejser i USA her.
 
 

Relevante gaver