www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Smykker og kosmetik > Georg Jensen - Et indblik i Georg Jensens serier

Georg Jensen – smykker, ure, øreringe og mere fra Georg Jensen

Georg Jensen smykker er jo en oplagt gaveidé – et symbol på dansk design og kvalitet, der er anerkendt i hele Danmark. Produkterne fra Georg Jensen varierer lige fra smykker til køkkentilbehør, hvorfor det altid er muligt at finde noget i ens prisramme.

 

 

Georg Jensen smykker

Vi har prøvet at samle nogle gode ideer fra Georg Jensens smykkekatalog til din inspiration. Udvalget er repræsentativt men ikke fyldestgørende, så sørg for at besøge en af de forhandlere vi har listet i bunden, hvis du falder over en stil du kan lide

 

Margurit smykker

Margurit serien er en gammel klassisk stil, som Georg Jensen har formået at puste nyt liv i. Blandt kunderne finder vi blandt andet dronning Margrethe, som foruden sine hatte også ofte kan ses med et af marguritsmykkerne til de officielle anledninger.

 

Smykkerne er udformet som marguritblomsten og blev oprindelig kun lavet i hvid, men kan i dag fås i en lang række farver. Smykkeserien omfatter blandt andet margurit halskæder, margurit armbånd, margurit fingerringe, margurit brocher og margurit ørestikker/øreringe.

 

 

 
Georg Jensen living

Georg Jensen living er med flere længder den største serie af Georg Jensen produkter. Serien omfatter alt fra kaffekander over Georg Jensen bestik og til Georg Jensen mobilholdere. Det forregående link er den største udbyder af Georg Jensen varer jeg har kunnet finde, men sælger desværre kun til Australien.

 
Forhandlere af Georg Jesen

Vi har prøvet at samle en liste over forhandlere af Georg Jensen, men da det er meget forskelligt hvor stor en del af Georg Jensens varer som de enkelte forhandlere fører, er nedenstående primært dem der fører hovedparten af varerne.

 

Georg Jensen Danmark

 

  • Georg Jensen Kolding
  • Georg Jensen Århus
  • Georg Jensen Frederiksberg
  • Georg Jensen København

 

Forhandlerlisten er stadig underudarbejdelse og vi modtager meget gerne tips om hvem der har et stort udvalg af Georg Jensen varer nær dig.

 

Relevante gaver