www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Smykker og kosmetik > Fingerringe

Fingerringe - forslag og links til flotte fingerringe

Fingerringe er alle dage blevet brugt som det ultimative troskabsbevis, og stadig i dag bruges fingerringe hyppigt som gave i forbindelse med erklæring af sin hengivenhed til et andet menneske. Vielses- og forlovelsesringe er selvfølgelig de mest bruge, men i lige så stor grad er fingerringen en oplagt gave til veninden, datteren eller søsteren.

#

Ellers er fingerringe populære fordi de til stadighed kan fås i meget varierende udtryk. I dag ser man således fingerringe med dødningehoveder såvel som perler, blomster såvel som similisten. Man kan kombinere flere ringe på samme fingre, og hermed skabe en kombination der er helt sin egen.

#

Fingerringen er ofte et smykke man hurtigt lægger mærke til. Lige meget om det er en lørdag aften hvor fingerringen sidder på en hånd der holder en cult-shaker, eller det er en ring der sidder på fingeren af kassedamen i Brugsen, jamen så er hænderne ofte fremme i lyset, og en eller flere smarte ringe på fingrene er dermed en oplagt måde at udtrykke sig på.

Relevante gaver