www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Gaver; Valg, køb og indpakning > Den perfekte gave til kæresten

Den perfekte gave… til kæresten

…Vi har den perfekte gave, og så lidt til. Vi har lagt meget arbejde i at skabe en perfekt oversigt over gaveideer hvilket også ses af at vi har tilføjet over 1.200 gaveideer men kun har 145 online nu -– vi fjerner simpelthen de mindst populærer løbende.

 

Vi har her samlet nogle rigtig gode ideer, til dig der er ude efter noget specielt til din kæreste.

 

 

 

 

 

Den perfekte gave til ham

Dette er en svær opgave, men hvis du har kigget listen over gaveideer igennem uden held, har vi i jagten på den perfekte gave samlet nogle gode forslag som ikke optræder på listen.

 

  • Den ødelagte kop: Ligner en papirkop men er i virkeligheden et kvalitetskrus med god ergonomi og samtidig sikker på at få et par kommentarer fra kollegaerne på kontoret. Oplagt til jubilæumer eller en uformel fødselsdagsgave.
  • Mobil oplader: Er han meget på farten, for så kunne den perfekte gave til ham jo være denne mobile oplader. Den er en god rejseledsager hvis man skal backpakke gennem Indien, USA Australien, Thailand eller andre steder.
  • Kærlighed på dåse: Giv et års medlemskab af AIS-fondet. Efter en uge vokser dine søde besked til modtageren frem ligesom I er med til at sikre et bedre liv for nogle der har det hårdt. Det behøver jo ikke være til kæresten ;)

 

Det var vores bud på perfekte gaver til dig, der simpelthen er løbet tør for inspiration og vi håber du har fået en ide til hvad manden skal have. Hvis du sidder inde med flere gaveideer er du velkommen til at sende os en mail med forslag til artiklen.

 

 

 

 

 

 

Den perfekte gave til hende

Så det er ikke længere nok med blomster? Hvis du efter at have set listen over gaveideer stadig mangler inspiration, vil vi anbefale følgende tre ideer til hende.

 

  • Interessant bog, der kan spice livet lidt op: Giv hende en bog, der kan hjælpe inspirere hende til hvad weekenderne skal bruges på. Forfatteren sætter en stopper for uinspirerende weekender bestående af tømmermænd, vasketøj og amerikanske tv-serierpå sofaen. 
  • Et anderledes vækkeur: Et eksklusivt vækkeur med en personlig ingravering, der giver et unikt præg til soveværelset.
  • Romantisk gavekurv. Giv hende en hyggelig kurv, med smagfulde oplevelser som I kan nyde sammen på hendes fødselsdag.

 

Vi håber ovenstående ideer hjalp dig videre i jagten på den perfekte gave til ham, hende, kæresten eller manden i dit liv.

Relevante gaver