www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Tøj og Tasker > Bærbar tasker

Bærbar taske – taske til din bærbare computer

Din bærbare computer har sikkert kostet en formue så derfor bør du også passe godt på den. En bærbar taske beskytter den under transport og gør det nemmere at have den med omkring

#

En bærbar taske til computeren er et must til din nye computer. De fåes i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Det er helt op til dig hvordan du ønsker dig det.

Rygsæk til bærbar taske

Den klassiske flade computer taske ses sjældent mere. Den er ikke moderne mere. En bærbar taske idag er oftest en rygsæk med et ekstra rum til den bærbare. Den type tasker har en stor fordel i at det ikke ligner en bærbar computer. Med den værdi en bærbar computer har frister de klassiske tasker ofte til tyveri da tyven er sikker på der er en computer i. Med de smarte rygsække stråler det ikke ud at tasken indeholder en computer.

#

Sleeve som bærbar taske

Et sleeve til den bærbare gør at du kan lave en hvilken som helst taske om til en bærbar taske, det enestre krav er at den er stor nok til at kunne have din computer deri. Et sleeve er et hylster af et gummi materiale der placeres rundt om computeren til at beskytte mod stød slag og ridser. Derefter kan tasken puttes i en normal taske.

Godt råd: Hvis du er ude at købe en ny computer så prøv at overtal sælgeren til at du skal have en taske med gratis. Taskerne er billige i indkøbspris og de vil næsten altid gerne give dig en taske gratis for at lukke handlen.

Relevante gaver