www.onskeseddel.dk lukker d. 1/5-2019. Efter denne dato vil du ikke længere kunne benytte din ønskeseddel. Mangler du et alternativ, henviser vi til www.addwish.com
__XTemplate fatal error: file [common/small_regbox.xtpl] does not exist__

Artikler > Gaver; Valg, køb og indpakning > Anderledes gave

Giv en anderledes gaveEn anderledes gave er altid en mulighed for at gøre sig ekstra bemærket. Du bliver husket og giver modtageren et godt minde.

En klassiker er et godt måltid mad ? inviterer din mor, far, kæreste, mand, søster eller hvem den heldige nu er med på restauraunt og lad jer selv forkæle i gastronomiens verden. Om det er Jensen´s Bøfhus eller D´Angleterre er der altid noget særligt over at være ude og spise.

Valg af restaurantValget af restaurant kan altid være svært, det er for det meste ikke muligt at gøre oplevelsen om så alt skal være perfekt første gang.

En god ide er at læse anmeldelser af spisestederne, mange aviser ligger deres anmeldelser online på deres respektive hjemmesider og giver derved et godt overblik.
I århus er www.guide.dk en rigtig god hjemmeside med mange anmeldelser.
I København er www.aok.dk (Alt Om København) klart den bedste oversigt over restauranter.

Hvis du er blevet anbefalet eller har set en god restaurant kan du altid besøge deres hjemmeside, hvis de har en, og danne dig et overblik over menu, priser, åbningstider og lignende. Det er nemt og kan redde dig fra en træls aften hvis restauranten ikke levede op til det forventede.

Relevante gaver